Home

U.P.C : 031.101.50.00
Orange : 0742.188.000
Cosmote: 0765.905.000
Vodafone: 0724.121.080
Cazare in regim hotelier Bucuresti
Teren Fotbal Bucuresti
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Home

Cea mai buna mancare chinezeasca din Bucuresti

Asteptam cat mai multi prieteni alaturi de noi !

Rezervari la:

  • U.P.C : 031.101.50.00
  • Cosmote: 0765.905.000
  • Vodafone: 0724.121.080
Kungfu King Victoriei

Kungfu King Victoriei


Petrecerem impreuna in acest weekend !

Bufet Chinezesc KungFu King

Bufet Chinezesc KungFu King


Cu ocazia implinirii a 2 anisori, va invitam sa fiti alaturi de noi la cel mai mare bufet chinezesc organizat in Bucuresti timp de 2 weekend-uri :)!
Cu doar 49.9 lei/persoana la KungFu King Victoriei puteti servi tot ce doriti din bufetul nostru bogat in sushi, fructe de mare, peste, creveti, preparate chinezesti care nu au fost prezente pana acum in meniul nostru, precum si preparatele deja cunoscute . Toate acestea vin insotite de un pahar de vin alb sau rosu la alegerea dvs. !

Cu doar 29.9 lei/persoana la KungFu King Mosilor puteti servi preparatele cu care v-ati obisnuit deja insotite de asemenea de un pahar de vin alb sau rosu la alegerea dvs. !

Va asteptam sa fiti alaturi de noi la cel mai mare bufet chinezesc organizat pana acum in Bucuresti

Locuri limitate ! ! ! !


O mică surpriza pentru voi !

Program prelungit de livrari KungFu King Bucuresti

Program prelungit de livrari KungFu King Bucuresti


Mâncarea chinezească este foarte apreciată atât în toata lumea, cât si, în particular, în România, datorită gustului delicios și aspectului său apetisant. Prepararea ei a fost desăvârșită de-a lungul secolelor câștigând statutul de artă culinară, îmbinând savoarea cu valoarea nutritivă. Echilibrul perfect creat între ingrediente, mirodenii și modul de preparare, o fac să fie una dintre cele mai sănătoase alimentații existente în zilele noastre. Și în țara noastră au apărut din ce în ce mai multe restaurante cu specific. Printre cele mai noi, am remarcat unul singur: Kungfu King. Situat pe Calea Moșilor 223 și de asemenea în p-ța Victoriei, Clădirea America House,  arată ca un „express” elegant și cochet. Dar, căci există un dar, mâncarea nu este deloc tip fast food! Este mâncare chinezeasca tradițională, preparată ca în orice restaurant de clasă. Iar localul va îmbie sa stați cât vreți și să savurați delicatesele chinezești în regim… slow food. Despre Johnny Jin (patronul restaurantului KungFu King) : Are 28 de ani și s-a născut în China, copilărind în Beijing. Bunicul său a fost proprietar de mic restaurant între anii 1975 și 1993. Trăsătura de familie s-a transmis, astfel că Johnny, pasionat de mâncare chinezească, a pășit pe urmele familiei. A venit în România în 2005. El a mai avut afaceri și în Grecia,  dar a preferat țara noastră, unde printre afaceri cu haine a deschis și restaurantul KungFu King, urmând ca încet încet sa se extindă atât în București și în țară. Articol și interviu realizate de Cosmin Ivan și Traian Bădulescu